Extra geld verdienen via affiliate marketing

Geplaatst op 02-01-2022

Categorie: Computer en internet

Wanneer u extra geld wilt verdienen via affiliate marketing, dan kunt u daarvoor het affiliate webshop script gebruiken. Met dit script kunt u een professionele affiliate webshop in elkaar zetten zonder dat u zelf iets over programmeren of over sites bouwen hoeft te weten. Met deze affiliate shop is het technische werk al gedaan en kunt u snel starten met affiliate marketing. Het script bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een beheeromgeving waarbinnen u kunt inloggen en waarmee u de website heel makkelijk kunt aanpassen.

U kunt de affiliate winkel in combinatie gebruiken met een affiliate netwerk zoals TradeTracker en Daisycon. U kunt uw webshop zelfs aan beide netwerken koppelen als u dat wilt en van beide netwerken de zogeheten feeds inlezen. In deze feeds staan de producten opgenomen in een voor de webshop begrijpelijk formaat.

Deze feeds kunnen op vaste tijdstippen worden ingelezen en zo kunnen producten automatisch aan uw webshop worden toegevoegd. Ook kan tijdens het inlezen van de feed blijken dat de productinformatie van een bepaald product ten opzichte van de vorige keer dat de feed werd ingelezen, is gewijzigd. Dan zal de nieuwe productinformatie direct binnen uw affiliate winkel zichtbaar worden. Binnen het controlepaneel van het door u gebruikte affiliate netwerk kunt u de benodigde informatie vinden om de feeds binnen uw affiliate shop toe te voegen.

Wilt u een affiliate winkel starten, dan biedt Vrolijk Internet Services u de juiste tools om vandaag nog uw eigen webshop online te hebben. Met een affiliate webwinkel kunt u een passief inkomen opbouwen, zodat u extra geld verdient zonder dat u er veel tijd in hoeft te stoppen.