Warme trainingspakken koop je online bij Voetbalshop

Geplaatst op 02-01-2022

Categorie: Sport

Warme trainingspakken koop je online bij Voetbalshop.

Met de huidige corona maatregelen is het voor veel mensen onmogelijk geworden om binnen hun favoriete sport te kunnen beoefenen waardoor ze genoodzaakt zijn om dit buiten voort te zetten om niets in te hoeven leveren qua fysiek. Helemaal ideaal is deze situatie niet voor de buitensporters in het midden van de winter.

Om je goed voor te bereiden op een goede workout is het belangrijk om je warm aan te kleden om te voorkomen dat je snel kou vat wanneer je bezweet bent tijdens het sporten, belangrijk is daarbij wel om de perfecte kleding te kiezen die je niet beperkt in je bewegingsvrijheid of die je geen benauwd gevoel oplevert.

Comfortabele trainingspakken.

In deze blog lichten we de nieuwste trainingspakken van Voetbalshop uit waarmee we de juiste keuze voor jou wat makkelijker proberen te maken.

Een van de meest favoriete trainingspakken op dit moment de collectie van Nike, De Winter Warrior collectie is speciaal gemaakt om met lage temperaturen optimaal te kunnen presteren in de kou waardoor jij je volledig kunt focussen op de sport die je wilt beoefenen zoals voetballen of hardlopen.
Door de therma materialen zorgt het trainingspak ervoor dat je je eigen lichaamswarmte niet zo snel verliest bij lage temperaturen, daarnaast is het trainingspak voorzien van synthetische vulling op de borst voor extra warmte en tot slot is de zoom van de achterkant net iets langer gemaakt waardoor je geen blote rug hebt.

Naast de thermische voordelen heeft Nike ook goed nagedacht over de veiligheid tijdens het dragen van het pak. Zo hebben ze het voorzien van een aantal reflecterende delen waardoor je beter op zult vallen in het verkeer tijdens het hardlopen of welke sport je gaat doen.

De Nike winterwarrior collectie is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren bij Voetbalshop. De prijs voor dit speciale trainingspak is €139,99.